Žár ve stínu

Žár ve stínu

Anotace: nepošlapán(o)

V hrnku černé kávy
Utápí všechny stavy
Sladká chuť píšťaly
Ledy v duši roztaví

Vepsaná slova na čele
Svázané dlaně s prosícím letem do peřin
Namíchat si koncentraci mýdlových bublin

Naivita co se vypařuje
Špičky prstu na tranzistoru
Závilost havraní masky,než půjde dolů

Provázky co tahají za ranní heslo
Sněhové pusinky zatmění
Za okny nálepky ticha utíkají

Uvnitř vnitřní bouře cizí hlasy
Rozevlaté rty na intelektuálské párty
Škatulky co rozbíjí

V protikladu hodin
Slepené konce
Žár ve stínu co zůstává nepošlapán..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 26.01.2011
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, mida, ZILA78, CULIKATÁ, Danga, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Seškrtat klidně,znovu? Myslím,že si dám lichou pauzu. Děkuju za názor.

27.01.2011 20:48:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

roztrhat a napsat znovu!

27.01.2011 00:41:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí