V alkoholu vášně

V alkoholu vášně

Anotace: ...

Dusí mě,
Srdce
v
Uzavřené láhvi
Od
Vína.

Deštěm smáčený
Vlas,
Omyl to
Byl
Pláč, jenž
Smyl i hlas.

Anděl směje
Se mi
Do
Tváře.
Lásku mám
Pro teď
Za
Žháře.

Či snad lháře?

Utopena
V alkoholu
Vášně,
Skládám ti

Prokletá
Básně.

S
Mlčením
proplouvám ukřičenou
Bolestí.

Víno, cigareta a Ty!

To jsou mé neřesti.

Tak kdepak jsi, mé Štěstí?
Autor teniska, 26.01.2011
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Dračičák, Anjesis, Špáďa, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí