Ve stínu Světla

Ve stínu Světla

Anotace: http://andakar.dobrodruh.net/ Děkuji za návštěvu.

Ve chvíli, kdy vnitřní Hlas,

volá mě, že mám psát zas,

snažím se vyhledat Klid

a naplnit Rozkaz.

Kolikrát je to proud,

že nevím co píšu,

jako text Rozhovor

a nebo Kam se ptám,

taky aforismy Den před

a Já a můj Pán.



Dal jsem písma,

co jsou Srdce,

i texty, kde je hlava,

vím, že tam jsou i slova,

který jdou přímo z břicha.

Když nemám k psaní Ticho,

je pro mně těžký slyšet slova,

slova k projevení Boha.

To pak přihazuju svoje slova zdola.

Píšu Ve stínu Světla,

pro inspiraci Hledajících,

pro objevení Sebe,

vůni Rozkvetlých Srdcí.
Autor Andakar, 26.01.2011
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí