¨Šokující- spalující

¨Šokující- spalující

Anotace: bolí to..pálí to...překvapivé?

Ztracená křídla malého anděla...
obraná touhou mocipánů...
zničená z toho, že příliš věděla...
snaží se...nemůže..dojít k Pánu..
Bolestí nevidí, klopýtá po cestě...
netuší že jde vstříc Smrti- své nevěstě.

Bolí to...pálí..jak ohně z pekla...
jen jediná slzička po tváři tekla..
.krvavá stigmata děsí, on křičí v tmách...
nikdo nepřichází..visí sám..v tmenotách
Autor Sapphire - Taitiniatin, 27.01.2011
Přečteno 319x
Tipy 19
Poslední tipující: Mácha, Adie.80, Javavia, Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle, teniska, Mbonita, CULIKATÁ, jedam, blue, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naaaaadhera...

09.04.2016 09:53:10 | Mácha

Díky.V rámci utrženého šoku dnešního večera vzniklo tohle dílko...

27.01.2011 00:37:00 | Sapphire - Taitiniatin

zajímavé :)

27.01.2011 00:35:00 | blue

Překvapivé ne, ale pěkně napsané, zvlášť první sloka, ta se mi líbí moc, ST.

27.01.2011 00:24:00 | Tygropes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí