Zločin v počinu odcházení.

Zločin v počinu odcházení.

Anotace: O vůli myšlení a tichého smýšlení.

,,.....Až zazvoním do všech strun
nahlédnu do mořských vln.

Náhle odplouvám
a s rozumem se domlouvám.

Ocitám se uprostřed moře
chlapi mají hoře.

Možná,že Bůh je Bohyně
proto se chová tak nečině
k populační většině.

Každý život je vepsán do zdi času,
já Bohyně vím jak své ovečky pasu.

Tisíce zdí se boří
hle,ovečky už řady tvoří.

Já všechny vezmu do nebe
odchází a svět už je nezebe....,,
Autor Lavander, 27.01.2011
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí