Návštěva v Nebi

Návštěva v Nebi

Anotace: ...

Mlhavé útesy skryly se v dálce,
na krajinu sedl čas.
Díval se kolem všichni z nás,
však každý to vydržel krátce.
Neboť Slunce přiblížilo se Zemi.
Zvířata prchají!
Květiny vzdychají!
A já mohla vztáhnout ruku k Nebi.
Modř se zvláštně zhutněla,
slyším hlasy
z hůry asi
a mračna bránu rozvřela.
Nahoru jsem mohla po duze.
Mám mít strach
a hned se kát
či děkovat za to které zásluze?

Svatý Petr klíče ztratil.
Blázínku, vždyť máš je tu,
pod přehozem ze sametu!
Pak mne zpátky na Zem vrátil.
Autor Xantista, 27.01.2011
Přečteno 240x
Tipy 11
Poslední tipující: ZILA78, nejsembásník, Gabrielle, Mbonita, James Libustka, Lioness, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí