I-RELEVANTNÍ

I-RELEVANTNÍ

Anotace: V srdci cit,v hlavě myšlenka,na papíře povahově milenka.

V mokrém suchu
šílená v duchu.

Krvavé nebe
kočka za okny přede.

Sklenička vína
láska je špína.

TAK-dejte mi cigaretu,
vezměte poslední strom co zbyl
a zacpěte s ním díru v té vaší kultuře.

Nazpamět znám svoji odpověd.

....tady hračkářství...
Hračku,kterou jste si pronajal
Vám život nenávratně vzal.
VZAL pro Vaše nekonvenční chování
zbytečné je další volání.
Je vyřazena z Vaší evidence
hrnou se nabídky
z cizí rezidence.

Ale bolest zůstává.
Autor Lavander, 27.01.2011
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí