Sluhové minulosti

Sluhové minulosti

Anotace: o pokoře

Povídejte a promluvte
Ke všem těm
Jenž pro vás byly
Smrtí i životem

Dívejte a nahlédněte
Do očí těm
Jenž pro vás byly
Pravdou i snem

Objímejte a polibte
Na ústa ty
Jenž pro vás byly
Víc než vy a vaše sny

Klaňte a poklekněte
K nohám těch
Jenž pro vás jsou
A na věky jen ve vás zůstanou
Autor horymír, 24.01.2006
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí