"Rána"

"Rána"

Anotace: ...

To je stejnak zvláštní,
taková rána.
Je jedno,
jestli tě bolí hlava zrána
nebo jestli matka dá dítěti vařechou,
když se dožaduje práva.

To slovo "rána" je takové nevinné.
(A má mnoho významů)
Když nabančím psovi,
že neposlouchá.
Když se paní Mouchové
V Kofole utopí pan Moucha.

Pokaždé to moc a moc bolí.
Autor Xantista, 27.01.2011
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Wor, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí