Život slov

Život slov

Anotace: a jejich výkřik...

Žiji pro slova, co psaná jsem psal,
výkřikem zní temnota,
v přístřešcích kam schovává se na den noc,
do koutu, kde vlákna pavučin křišťálově zní.

Slova zmizela v jámách bezedných,
papír vzplál touhou být opět popsán,
v záhybech dívčích těl,
nanášet písně a sny tajemné.

Temnotou je slýchán výkřik jmen,
zní,
zní jen pro pár chvil,
než srdce stáhne láskou naposledy.
Žiji kvůli těm slovům,
co chtějí, abych je psal…
Autor Láďa, 27.01.2011
Přečteno 250x
Tipy 14
Poslední tipující: Lachailla, Kars, ZILA78, Gabrielle, labuť, nejsembásník, ziriant, CULIKATÁ, Mbonita, James Libustka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné poslání máš,
když slovům před žitím přednost dáš

27.01.2011 20:45:00 | Kars

A žijí slova vlastním životem nebo spíš žijí naším životem?...

27.01.2011 12:31:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí