Pro vás všechny

Pro vás všechny

Anotace: pro ty co publikují a nestydí se psát básně

V den i noc Mi píšem básně
bez bázně a hany
jako statný rytíř
oháníme se perem
ale proč..

Vyjadřujeme kus sebe
naše myšlenky,pocity i žal
jsme snad blázni
i když možná trochu jen
našim světem jsem okouzlen.

Posuďte to sami rač
zač mé básně stojí
možná neohrabaný je to
styl..
nejsme všichni nadaní
má poklona patří Vám.

Jsme jen lidé přec
i když tochu jiní
fascinováni svou myslí
a tak píšem dál a dál
žel to nikdo neocení
nás co píšem
báseň..
Autor jenkin, 27.01.2011
Přečteno 218x
Tipy 6
Poslední tipující: Niky88, ZILA78, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psát básně je krásné a vůbec nezáleží na tom, co nás k tomu vede...

27.01.2011 16:18:00 | labuť

Píšeme pro radost
témat je stále dost
a číst modráskov je skvost:)

27.01.2011 14:20:00 | CULIKATÁ

..i když to nikdo neocení
nevadí,píšeme si dál...

27.01.2011 14:02:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí