Mezi řádky

Mezi řádky

Anotace: člověk doufá, že je někde skryto něco, co mu uniklo a hledá to a hledá a hledá....i když nenachází hledá dál

mezi řádky hledá nevyslovená vyznání
sedí a čeká na svatební zvony, slyší jak vyzvání
sedí, čeká a hledá naději
dávno ztracenou
jako v zimě květy
tiše sedí, čeká a chtěla by mezi řádky
naléz alespoň kousek lásky
alespoň kousek něhy zapadlé mezi břehy
jejich rozhovorů
tak moc chtěla by slyšet od něj vyznání
tak moc chtěla by slyšet jak zvony pro ni vyzvání
ale ona jen sedí a čeká dál
a doufá, že najde to, co on mezi řádky uschoval
Autor Metal Lady, 27.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: 1p1000, Matsuyama Tatsuko-chan, Annie the wolf, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí