NEROVNICE ŽIVOTA

NEROVNICE ŽIVOTA

Anotace: ....

Císařský řez do pandemie
spirituální šestinedělí tvého já
kvadrant štěstí zneužije
tys tak oduševnělý se zdá

Ale tak nedospělý
lapený v nerovnicích
na druhou i na třetí
citově vyhladovělý
v pošlapaných ambicích
stržen do prokletí.

Kde vládnou emoce
černou rukou zákona
otroctví duše tyranie
kde kanou slzy hluboce
široce padá opona
do tvojí galerie.

Obličejů a přetvářek
na zdech posetých otázkami
už vyřešených nerovnic života
na cestě potkáš pár stopařek
ale kterou si citovými myšlenkami
tvé srdce omotá.
Autor ZILA78, 27.01.2011
Přečteno 251x
Tipy 23
Poslední tipující: Jiná, šuměnka, vodnař, Kapka, la loba, Niky88, Kars, Javavia, Taog, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všichni řešíme své nerovnice
a přehazujem neznámé ze strany na stranu
a odstruňujem závorky zvečera, po ránu
a zápis křídový ozařují jen fosforečné svíce...

28.01.2011 15:50:00 | šuměnka

krásný a fajn že jsi si opravil ta íčka:-)))

28.01.2011 10:21:00 | la loba

Skvěle zakončeno... ST!***

27.01.2011 18:25:00 | NikitaNikaT.

zajímavá, taková nerovnicová :-)

27.01.2011 18:23:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí