Škola snů

Škola snů

Anotace: Takhle nějak by měla vypadat Škola snů podle mě :) Napsal jsem ji sice v šesté třídě ale celkem se povedla-vyhrál jsem sní okresní kolo soutěžě Evropa ve škole.

Neuvěříte mi,ale rád chodím do školy,
dělám i rád domácí úkoly,
mám rád všechny kantory
a v mé škole jsou překrásné sborovny,
třídy jsou velké a pěkné a dobře se v nich učí
a dobří spolužáci vám cokoli půjčí,
jsou zde čisté záchody
a dva bezpečné východy,
nikdo ze žáku nezlobí,
takže šikana nehrozí,
kdyby tu nějaký grázl byl,
ředitel by ho ze školy vyhodil,
škola má velkou zahradu
a v jídelně nemůžete být o hladu,
když vcházíte do školy,
školník se na vás usmívá
a při tom s úsměvem okna umývá,
v tělocviku se namáháte,
ale pak dobrou fyzičku máte,
když chcete pít,
můžete k automatu jít,
škola jednou uspořádala skvělý karneval
a já se převlékl jako král,
uspořádala i dětský ples
vzpomínám na něj dodnes,
byla tu také diskotéka
zpívala i paní učitelka,
zpívala dosti nahlas,
takže byl slyšet její překrásný hlas,
tahle škola je prostě nejlepší na světě,
a když stím nesouhlasíte,tak někam jděte,
do téhle školy může chodit každý kluk i holka,
ale musíte počkat,až skončí školka.
Autor DonHoblinon, 27.01.2011
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Findë, Danger, Sladkalu, Snící čarodějka, čas.běží
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No škola podle Tvých snů,jen Ty budeš ti povím případ :-) radost tě učit :-)takový zápal pro školu.

10.02.2011 22:17:00 | Danger

Náhodou do takovýhle školy bych taky chodila moc ráda, škoda že takhle naše škola nevypadá...moc pěkné :-)

28.01.2011 22:04:00 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí