Přání

Přání

Anotace: Je to hloupost, ale co jiného ode mě také čekat, že? :))

Kdybych zlatou rybku chytila,
jen jedno přání bych měla.
To přání je tajné převelice,
vyřčeno bylo u hořící svíce.

Jen já znám to tajné přání,
co před světem mě chrání.
Svíčka už skoro dohořela,
s ní mé přání zmizí zcela.

Až mé přání zcela zmizí,
už nenajde ho nikdo cizí.
Svíčka už skoro dohořela,
aby mé trápení zkrátila.

Mé trápení už končí,
tím se s Vámi loučím.
Svíčka už úplně dohořela,
a přání někam dobře skryla .
Autor Pythonissa__, 27.01.2011
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeronym., ZILA78, Gabrielle, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žádná hloupost! ..moc hezky napsané ST!:)

28.01.2011 17:33:00 | xoxoxo

Já doufám, že skryto je v Tvém srdci,
kam jej jinak dobře uschovat přeci?

27.01.2011 19:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí