Jedinečnost

Jedinečnost

Anotace: +++

Nedá nás nic dohromady,
dokonce ani vteřinový lepidlo.
Můžem se snažit o náhody
a otevírat stavidla citů.

Můžeme chtít změnit svět,
ale nezměníme sami sebe.
Snažit se rozplést pocitů změť
a společně se dotknout nebe.

Vyjděme směle do ulic
s křikem a odhodlním.
Mlaťmě při tom do popelnic
v srdci s pohrdáním...
... jeden k druhému.

Na rtech to ohrané klišé,
"Jsem jedinečný a ty též."
Dokonce i v knížkách se to píše,
ta sprostá, hnusná lež.

Pokud jsme všichni jedineční,
je to ještě jedinečnost???
Autor Striptérka, 27.01.2011
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Špáďa, Trystan ap Tallwch, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí