Druhá šance

Druhá šance

Anotace: Tolik jsem si přála tu otázku znovu slyšet ... ale ... zaslouží si vůbec tu šanci ? nebude mi potom ještě hůř ? ...

Stalo se, v co doufala jsem tolik nekonečných dnů,
je zde opět možnost řádná, že tě znovu obejmu.
Řekl jsi mi-,,Chci tě zpátky“, srdce se mi pohnulo,
jenže ono by už dalším podváděním zhynulo…
Láska má být radostí, láska má být štěstím,
tak proč, když ji prožívám, právě pro ni teskním?

Kdo ví, co teď v srdci nosím-lásku, pomstu, závist?
Já jen doufám, že to není už jenom nenávist.
Sama v sobě nevyznám se, cítím se tak ztracená,
bývala jsem bezstarostná, kdy přišla ta proměna?
Cítím se tak nevyspalá, přemýšlím již třetí noc,
neumím si odpovědět, i když mi zde scházíš moc.

Říkají mi-kašli na něj, nestojí ti za snahu,
ale já na naši lásku zapomenout nemohu.
Přesto si teď nejsem jistá, zda ti další šanci dát,
nechci svého rozhodnutí znovu hořce litovat.

Nechci být tou, která naší lásce v štěstí brání,
ale jak mám snášet to tvé věčné pohrdání?
Strašně moc mi chybíš, broučku, o tomto lhát neumím,
ale přesto nevím, jestli ti vše někdy odpustím.

Soudíš, že jsem opět šťastná jen proto, že nepláči,
jedno ale věř mi,lásko-říci promiň nestačí…
Autor Fialový svět, 27.01.2011
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Míša S., Lachailla, J.U. Ray, Divoženka1, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalost...teda to sou pocity které nikomu nepřeji, ale takle jakožto poezie dokonalost...zasloužený ST ;o)

29.01.2011 14:46:00 | Lachailla

Zase znova si musím supertípnout... Stejné chyby jako poprvé, ale stejná uvěřitelnost!

A mimochodem, pokud můžu radit - občas i ta nenávist prospěje a pročistí vzduch, i když to bolí... Potom se ukáže, jestli to dál má nebo nemá cenu. Budu Ti držet palce ;)

28.01.2011 23:14:00 | J.U. Ray

Miluješ, to je jasné a do lásky patří bolest i radost...

27.01.2011 22:48:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí