smrt

smrt

Anotace: ...

myšlenky na smrt provázejí mě věkem
anděl temný provází mě světem
pohrává si s mým životem

šeptá mi slova líbezná
o smrti jak je krásná
v uších mi zní
ta jeho slova

co je krásné na tom světě
to brzy uhyne
láská štěstí a krásné city
záhy vystřídají věčné smutky

po smrti
se však strasti schovají
trápení života provázející tě věkem
zmizí za věčným oparem

smrt je jednoduchá ve své kráse
láká k sobě jednotlivce
nelze před ní utéci
lze se jí jen podvolit

krásný pohřeb vystrojí ti
růže na hrob přistanou ti
a krásné šaty oblečou ti

po smutném životě
nastane mi zasloužený odpočinek
Autor seh, 27.01.2011
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: LadyElis, Alien.v.v.s., Trystan ap Tallwch, Sladkalu, Demedalex, Anjesis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechť jiskra antihumanismu nezhasne v tvém srdci!

16.02.2011 19:50:00 | Trystan ap Tallwch

No, nějaký zárodek kvality tam bude, ale tohle mě konkrétně neoslovilo.

13.02.2011 20:28:00 | Metcheque

Já tohle znám, taky bych si se smrtí už nejradši zatančila v posledním tanci, přesto ti přeji, aby se ti všechno, pokud to jde, zase zahojilo

01.02.2011 17:42:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí