Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: všechny nás to čeká

Vzpomínání

Básnící prokletí
Skládají své city
Po slovech
Na listy papírů
A jejich lásky suší si vlasy
Po večerní koupeli

Také jsi byla taková
A
Já nebyl jinačí

Svět se točí
Jako odtékající voda
Za svitu úplňku
Nahoře
Na obloze

Básníci prokletí
Skládají své poklony
V kabátcích ošuntělých
Snaží se vystihnout
Podstatu tvého bytí
Dechu
Po vzoru antických filozofů
Nad xtou sklenkou krabicového vína

Vše plyne
Jako voda co nabrala sis do dlaní

Nebyli jsme jiní
Autor Jesper, 27.01.2011
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí