Děti se maj

Děti se maj

Anotace: ...

Oslovit Boha
v básničkách
to už je klišé,
zdá se mi
mít talent
jako Nohavica,
to by se líbalo
chodníky
po kterých
prosíme o odměnu
Káčo, zastav

1.1.
mě poprvé zabolelo,
že lidi už při modlení neklečí
taky že věci maj svoje důvody
že důvody nemaj
a že už neprodávaj
papírový cigarety.

Kdyby je někdy měly
můj svět byl by zase malej

To by bylo bájový
To jo
Autor Rama_Maslova, 27.01.2011
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Cagi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí