Něžnost

Něžnost

Anotace: ...

Můj výdech
a nádech,
tlukot
našich srdcí.

Proudění krve
a vzduchu
skrz mé plíce
provází několik
letmých polibků.

Něžnost v nich
skrývá se
prsty po těle
něžně se linou.

Láska má
k Tobě
tajuplně hoří
každý den
do hloubi duše
se potichu
a něžně noří.
Autor januve, 28.01.2011
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: casla, Denael, Demedalex, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí