Pirátská

Pirátská

Anotace: sám nevím .. více či méně, ale je mi tak nějak dobře po napsání ... tož upřímnou soustrast :-)

Sbírka: SEDMPANY

kapka na tváři
však ne slza
jen hvězda
za ranního kuropění
přišla políbit nový den

mlha

duše zkondenzovaná do vodních par
stoupá ve spirálách marnotratnosti
k modravým dálavám

těch dvacet jedna gramů
lásky zoufale vyjící na měsíc
kde korálky
padesát možná víc
rozehrály prapodivný kulečník
s danou daností
bez úchylných štědrostí

vím

hledat odpuštění
na poušti mezi zrnky písku
či slámou pomočenou starou stračenou

prapodivné panoptikum
postavených planet
po příjezdu
prvního
posledního
piráta na pouti
*
Autor vapiti, 28.01.2011
Přečteno 419x
Tipy 25
Poslední tipující: Anjesis, carodejka, floreciente, Noc17, James Libustka, danaska, Květka Š., CULIKATÁ, Gabrielle, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hvězdy na tvářích

hvězdy ve vlasech

duhové tříště

co stoupají k nebesům

v nich uzamčený vzdech

ten co vydechneš

když spatříš

svítající mech

a světlušky v Tvých očích

pak víš že láska

je tou povznášející tíhou

kterou jedinou si neseš

na zádech
********************
ST Peťule ST

29.01.2011 10:50:00 | Noc17

A mě je příjemně po přečtení... našla jsem si v ní to své a je fajn!

28.01.2011 07:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí