Jsi on-line?

Jsi on-line?

Anotace: On ubližuje mě, já tobě Ty mě a já sobě.

Všichni musíme trpět
Skrz fiktivní svět,
Hloupě civět
na lásku přes internet.

Počítač nemá srdce
Avšak velmi řídce
Obdrží stroje
mailem to moje

Je to výsměch
Laskání v bajtech
Měním se v elektrický proud
Poután do neviditelných pout

„pošli fotku, pošlu svou“
reproduktory řvou
monitor tě přibližuje
z dáli do mé sluje

sekáš se, ztrácíš se, restartuji
veškeré lidství věnováno stroji
ty klikáš na myš
a v hlouby víš…

zbožňuji tě
já miluji lítě
přes sociální sítě
Je to výsměch
Láska v bajtech
Autor Edmond Kadad, 28.01.2011
Přečteno 239x
Tipy 10
Poslední tipující: slečna.závist, Gabrielle, la loba, Viva La Roma, danaska, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to fakt moc dobré.

28.01.2011 10:35:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí