Řekou času

Řekou času

Anotace: 594..

Tou řekou času vydal jsem se k pouti
proti proudu Stix rozhod jsem se plouti
Vrací se měsíce, roky a staletí -
všechny mé hříchy jak knoflíky uletí

Mládnu a mládnu - zase jsem plný sil
tak, jako dřív, když jsem ještě žil
Na břehu konečně povstal jsem z hlíny
oživlý, moudřejší a zcela jiný

Znovu už nechci svůj život promrhat -
teď si však odskočím konečně zamrdat...
Autor Chašmodský, 28.01.2011
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí