ŽENY

ŽENY

Anotace: nevím, zda jsem to dal do té správné sekce "o lidech" :-)

Všechny mi říkají, že nejsem stvořen pro lásku,
musel bych si jí prý obědnat na zakázku
a dobře zaplatit!
...jenže, to bych musel chtít.

Všechny snad spoléhají na mou tlustou peněženku,
že s němy půjdu do šenku a zalpatím účtenku
za dva tisíce!
...no to snad spadly z měsíce.

Všechny se domnívají, že zahrnu je zlatem.
Že zahrnu je šperky a kašmírovým kabátem,
že je snad polituji?
... tak to ne, lituji!

Po hlasu ženy
jsou slyšet ozvěny,
praskají okna,
praskají stěny.
Cití se zasaženy,
vždyť jsou to jenom ženy...
Autor Vlastimil Oldřich, 28.01.2011
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: šuměnka, Mrs.Underwood, Pythonissa__, drsnosrstej kokršpaněl, Any 4
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D :-D

28.01.2011 20:08:00 | Vlastimil Oldřich

zlí jazykové říkají, že žena je skoro člověk :D
já o tom jakožto pes nic nevím

28.01.2011 19:39:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí