Majetnická touha.

Majetnická touha.

Anotace: Ulapení z lásky,uloupení z majetnické sázky.

Pochybuju o Tvém slibu,
že všechno bude v klidu.

Jsi úžasný lhář
když otvíráš vlastní snář.

Já jsem se v něm ztratila
a falešnou touhou opila.

Náhle je však nový den
opouštím Tvůj sen.

Jsi soudce porota i kat
-já viník-
prosím rozsudek můj ztrat.

Znovu vpluji do Tvých snů
a vzdám se dalších dnů.

Takovou by jsi mne chtěl mít.

To je Tvoje špinavá představa
já nejsem kreslená postava.

Mám mozek srdce cit
zůstanu raději sama
to Tobě pašáku zvoní hrana.
Autor Lavander, 28.01.2011
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí