Mlčím

Mlčím

Anotace: (!)(!)(!)

Mlčím,
protože promluvit,
by znamenalo odpustit ti.
Mlčím,
protože mluvením,
bych mohla ublížit ti.

Mohla bych říct,
něco co nechci.
A to vážně nechci!

Možná je to,
můj druh trestu.
Však nejvíce netrestám tebe,
ale pouze a jen sebe.

(Je to tvrdé zjištění,
však lepší než žít vr lži.)
Autor Taloued, 28.01.2011
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá o pravdě ... pokračuj

31.01.2011 18:04:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí