Soutok

Soutok

Anotace: .....

Teče tady krásná řeka,
cesta vede kolem ní,
než v neznámu zmizí,
projeví svá tajemství.

Kdo jde po ní ještě chvíli,
ten dorazí na místo,
kde jedna řeka s druhou řekou se potkávají,
aby jen jedna pak pokračovala až za město.

Na to místo,
se často chodí,
jde se podél řeky chvíli,
než se soutok náhle objeví.

Dvě řeky se stékají,
jméno větší dostávají,
ta pak teče dál,
vstříc tajemným krajinám.

Potká zvěř i průrvu v hoře,
než nalezne modré moře.

Stojím tady,
na soutoku,
a sleduji velkou řeku,
která vznikla z malého potoku.
Autor Olbik, 28.01.2011
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Danga, zelená víla, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsáno..

28.01.2011 18:10:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí