NEPTEJ SE

NEPTEJ SE

Anotace: ....

Rytmická struktura tempa
tvého bytí na tomhle světě
dynamická životodárná tepna
protkaná v nekompletní nápovědě.

Vesmírem zničující charisma
vyrvané z Achilleových pat
posvátného svatého písma
kde bůh dával,satanem byl hlad.

Padni,aby jsi zase mohl vstát
zchladni,aby jsi zase mohl hřát
obětuj se,pro něco vyššího,než jsi
daruj ze sebe,kus něčeho lepšího než lži.

Neptej se
samozřejmě že můžeš
narovnej se
jinak jim nepomůžeš!
Autor ZILA78, 28.01.2011
Přečteno 262x
Tipy 23
Poslední tipující: labuť, Jiná, CULIKATÁ, Danga, Květka Š., Helena Lovecká, carodejka, zenge, zelená víla, la loba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opět paráda ... navíc skvěle rezonující s pojmy a po-je-tími "mých" současných dnů ... ST

28.01.2011 17:59:00 | Helena Lovecká

Silná básnička.

28.01.2011 17:29:00 | carodejka

tak ta má sílu..

28.01.2011 17:20:00 | zelená víla

Nestačilo mi si tuto básničku přečíst jednou! Vážně skvělá! ;) ST

28.01.2011 16:58:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí