hmyz a zmiz

hmyz a zmiz

Anotace: A nebo zůstaň

Kdybys tak stála v hloučku
Tisíců pestrých broučků
Co lezou všemi směry chaoticky
A já bych k tobě jako vždycky
Snažil se dokráčet po špičkách,hopky
Snad abych lezoucím,nezranil krovky
Z vlasů tvých vytřesu rodinku stonožek
Vyklepu mravence z průsvitných ponožek
A pak ,než uplyne jediný nádech sfouknu pár tykadel tam na tvých zádech.
A pak se zasněně ponořím
Do tónů,zvuků,které zřím.
Lepší,než píseň listů a větviček
Je tichá melodie křídel a nožiček.
Autor poeta, 28.01.2011
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nelezou chaoticky
a láska...
ta je vždycky...

28.01.2011 22:27:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí