Princezny

Princezny

Anotace: ...

Jsi jako Růženka s makeupem na kůži,
Kterým tak zakrývá své jizvy od růží.
Ač nespí, ve věži předstírá prokletí,
Počítá každičké princovo objetí.

Jsi jako Popelka bez Víly kmotřičky,
Pak když jí někdo zlý vymění střevíčky,
Zlá sestra nakonec vždy prince uchvátí,
A ten se pro Tebe již nikdy nevrátí.

Jsi jako Sněhurka, zpívá si zvesela,
Čeká až na pažbě zářez si udělá.
Zatím jich sedm má, osmého vyčkává,
U cesty v lese se ve křoví schovává.

Jsi moje Zlatovláska, jsi můj věčný klid,
Po Tobě toužím a nemůžu Tě mít.
Když všechny naděje najednou pohasnou,
Jitřenka stává se pro muže nejasnou.
Autor aeshna, 28.01.2011
Přečteno 293x
Tipy 12
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Gabrielle, Rakasteta, Denael, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, tajemná slečna, Izza, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasné ;)

03.02.2011 22:55:00 | tajemná slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí