Hledání

Hledání

Anotace: někdy to tak vázně je, co vy víte

Hledání

Dnes
Potkal jsem ji
Ale nevěděl, že je to ona
Prošel kolem ní
Nevědom
Si její blízkosti
Jako slepec jdoucí si po svém
Neochoten byť do ní vrazit
Ač bych na to měl právo
Zaslepen
Budoucností
A hledáním její velikosti
Minul jsem ji dnes
Ve snaze najít ji zítra
A upoutat tam její pozornost
Získat si její zájem
Minul jsem ji
Dnes
Prodloužil jsem si čekání
Hledání
Ač byla blízko
Na dosah ruky
Jen natáhnout
Uchopit
Dotknout se
Promarnil jsem svoji šanci
Dnešního dne
Jen pro to hledání v zítřku
Ale ona dopadla obdobně
Autor Jesper, 29.01.2011
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí