Životní moudra v záři smrti

Životní moudra v záři smrti

Anotace: .....moc nepřemítej.....

Mládí je dar
Stáří je výsada
Střední věk je ráj
Smrt je života podstata….

Zemřít mladý
Není v módě
Ke stáru se
Kocour peče v troubě

Krize,
Nezastaví střední věk
Po smrti se nenapijem,
To už znám nazpaměť ….

Komu není zhůry dáno
Pomoci se nedočká
Džentlmeni ještě nevymřeli,
Tak nedělej blbečka….

Jezme, pijme,
Hodujme….
S děvčaty se
Milujme…
Autor v.hercik, 29.01.2011
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, PIPSQUEAK, rezina, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A po nás potopa

29.01.2011 16:53:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí