Tieň

Tieň

Anotace: ....

sľúbil
že ťa neodnesie do úschovne
no ty si sa bránila dotykom
nevedel ťa presvedčiť
že noc končí svitaním
a po tme príde deň

neverila si
na osud ani monogamiu
chcela si len ostať
súčasťou niečoho
čo už dávno nebolo

nedokázala si priznať
že tvoj čas uplynul
vo chvíli
keď zhasol
posledný tieň
Autor MikroB, 29.01.2011
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí