Věrný přítel

Věrný přítel

Anotace: k tomu není co říct..

Už je to rok co jsme se viděli,
Tenkrát jsi tam stál jako přikovaný…
Proč jenom rozejít jsme se museli?
Proč neměl jsi se mnou žádné slitování?

Teď možná vrátit by ses chtěl,
Jenže víš, já už nemohu..
To co dnes, tenkrát jsi říkat měl,
Svěřila jsem se do rukou Bohu.

Jen s ním se teď cítím opravdu šťastná,
Jen on mi může dát to nejcennější.
Jenom s ním je láska čistá,
Jen on je přítel nejvěrnější.
Autor Sarinka318, 29.01.2011
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí