Ty a já

Ty a já

Anotace: ...

Sbírka: Deep inside

Noc a den.
Bdění, sen.
Pravda, lež,
jen si běž.

Světlo, tma.
Ty a já.
Bol a slast,
je to past.

Černá, bílá.
Démon, víla.
Já a ty,
to jsme my.

Mír a boj.
Znič či spoj.
Peklo, ráj,
jen si hraj.

Nás dva nezlomíš.
OSUDE
Autor Elwig, 29.01.2011
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Terror.Angel, tato22, Gogsa, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí