Depka námořníka Pepka

Depka námořníka Pepka

Anotace: tohle mě ničí

Sbírka: Všední dny

Skrývám svůj žal za úsměvem
a trápím vás svým výlevem
Něco mě zžírá
má duše už jen zmírá

srdce mi pevně něco svírá
má osoba se naposled ze země zdvihá
kolena se mi ještě třásla
v momentu mi světla zhasla

nic nevidím umírám?
asi jo už na nic nezírám
v hlavě díra
jo lidi tady někdo zmírá

Takováhle DEPKA
by klepla i námořníka PEPKA
Autor Jacob P. Verlaine, 29.01.2011
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zanech chmury příteli
slunce svitlo na chvíli
brzy jaro přijde k nám
..a nezapomeň
dokud přátele máš
na nic nejsi sám!

30.01.2011 12:32:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí