Život sám

Život sám

Anotace: Samé myšlenky které se nám v mysli honí....

29.1.2011 23:11

Život sám

Proč sním,
když nemůžu spát?
Proč bdím,
když únavou k zemi padám?

Né vše se točí kolem nás,
né vše je snadné,
né vše je jak má být.

Život se nemění,
to jen my
přicházíme a odcházíme,
životu dáváme spád.

Není to lehký,
není to snadný
tu žít,
však věř;
mášli srdce na místě svém
bude to horší,
leč né tak trpký
a slast života se projeví...
Autor JarekBrnoCz, 29.01.2011
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí