Návraty

Návraty

Anotace: O životě

Lidský život je složen
převážně z návratů
neustále se vracíme
na stejná místa
ať chceme
nebo nechceme

Já se neustále
vracím sem
sedím tady
s dlaněma
od vlastních
hoven

Z mé duše
odkapávají hovna
celého světa
světa tam
venku

A je to jen otázkou
času
než se do všech těch sraček
ponoří natolik,
že už nebude moct
ven
než se ponoří tak hluboko,
že už jí nebude pomoci
zůstane na dně
utopená
bez možnosti návratu
Autor Queen, 30.01.2011
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí