Být sám

Být sám

Anotace: tohle jsem napsal zrovna v době, kdy jsem byl obklopen mnoha lidmy i děvčaty. V době, kdy jsem si toho vážil. Napsal jsem to asi proto... ( Červenec 2007 )

Být sám, to není dobré,
furt jenom přemýšlíš s kým by jsi byl.
Koumeš, proč je nebe modré,
a co bys dělal, kdybys nežil.

Kam bys jezdil, kdyby nebylo kam.
Komu vyznával bys lásku, když né dívkám.
Co bys pil, kdyby nebyla voda.
Kde by byla Mladá Boleslav,
kdyby nebyla Škoda.

Být sám mezi lidmy, byl bych moc rád,
někde sám v baru na klavír hrát.
Počítat peníze a nemít dost,
těšit se na movitou budoucnost.

Chci vědět, proč je to tak, a ne jinak.
Proč po kolejích jezdí jen tramvaj a vlak.
Proč musí pršet, když změní se tlak.
Chtěl bych zhubnout deset kilo,
ale nevím jak...

Proč o tomhle však jenom přemýšlím,
vždyť nejsem sám.
Možná, že si tak jenom připadám.
Autor Vlastimil Oldřich, 30.01.2011
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde by byla Mladá Boleslav, kdyby nebyl Volkswagen a kdyby Němci neprohráli válku? Nebo kdyby Římané porazili barbary. :o))

Být sám je dost těžký, člověk se z toho může zbláznit nebo taky po ..., ale to už jsem ti psal. :o))

11.02.2011 17:27:00 | Zasr. romantik

i být sám je nutné někdy více než-li zdá se
člověk pak najde sebe sama spolu s uvědoměním
a na své vlastní otázky si odpovídá vlastním hlasem
být sám je moudrý okamžik, jenž nitro ocení!

04.02.2011 13:34:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí