Koncert v Kopřivnici

Koncert v Kopřivnici

Anotace: Tuhle říkanku přesně nevím, kdy jsem napsal, ale bylo to ještě na škole - předpokládám, že někdy v březnu 2008. Byla by z toho asi i hezká písnička, ale nevím, kdo by to hrál...

Sbírka: Zápisky z vyučování

Jevištní světla se rozsvící,
dnes hrajeme v Kopřivnici.
Na nástroje strunné, i bicí,
pro diváky sedící, stojící.

Opona už stoupá vzhůru,
dnešní koncert bude v ažůru.
Tímto koncertem uzavírame
turné čili šňůru.

Molové a durové akordy,
harmonické rekordy.
Béčka i křížky,
dneska zazpívám i výšky,
východní délky,
severní šířky.

Vstupenky zcela vyprodány,
pro bohaté dámy i pány,
pro čerstvé tchýně i tchány,
hudbou rehabitovány.

Dneska večer v Kopřivnici,
hrajeme hudbu rozmazlující.
Pro lidi s promlémy s alkoholem,
a nebo i se stolící.
Autor Vlastimil Oldřich, 30.01.2011
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, šuměnka, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koncert v Kopřivnici
/ "co dám si na palici?"
toť věčný problém Vichřice
a co pak dám si na líce
a jakej vohoz, jaký boty?
rock ten se ladí do černoty...

04.02.2011 13:29:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí