Zmrzlinář

Zmrzlinář

Anotace: Zmrzlinááá kdo si dá?

Sbírka: Srandičky

Zmrzlinář už na mě z dálky mává

a už mi do ruky zmrzlinu dává

mmm výborná čokoládová

člověk mu hold vzdává

před ksichtem zase kopeček

připadám si jak malej chlapeček

a tak čokoládu vystřídala vanilka

a teď od něj exkluzivní zásilka

citronová,jablečná či šmoulí

člověk má pocit že se za chvíli od něj koulí

pak tutti frutti po ní jahody

pane jo to jsou hody

už budu muset jít

prej na cestu mám si ještě vzít

tak zkusím višeň tajemnou

pak čapnu svojí pneumatiku objemnou

a jdu lehnout....
Autor Jacob P. Verlaine, 30.01.2011
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: teniska, Sladkalu, CULIKATÁ, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))Prosím si jednu vanilkovou:-)))

30.01.2011 16:43:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí