POZNÁM JÍ PO KOUSKU

POZNÁM JÍ PO KOUSKU

Anotace: dojdu si pro lásku?

Jak krajina v té mlze vzpomínání
hledá své prázdné paprsky
jaké je milování
bez otázky?.....

Jak vteřina co dveřmi vchází
když slovem vypraví
když mrazí
dělá si vrásky.....

Jak ozvěna ve své plachosti
ty kouzla nevinnosti
střípky od sazí
odhodí masky.......

Jak ticho co v tobě hraje
jak tajemně co taje
rozkrájím je na kousky
dojdu si PRO LÁSKY....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.01.2011
Přečteno 226x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Metcheque, Danga, Helena Lovecká, PIPSQUEAK, Gabrielle, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí