Věř...

Věř...

Anotace: ...v lepší budoucnost

Prý lepší časy nastanou,
stačí jen vyčkat chvíli.
Svět rozprostře se záhadou
a vrátí se i víly.
Mrtví lidé otočí -
zas ke slunci své tváře.
Vyhrabou se z popela -
oči plné záře.
A ti dávno ztracení -
objeví se znova.
Řeknou světu kde byli -
a co viděli zdola.
Nevěř však, že krásnější,
bude ten lepší svět.
Budou v něm můry temnější
a zlo vrátí se k nám zpět...
Autor Mania Dardeville, 30.01.2011
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí