Město

Město

Anotace: (Brno)

e jako velké srdce,
jeho tepny, ulice.
Tepe spěchem,
lidé nestačí mu s dechem.

Do toho tramvaje jezdí sem a tam,
tenhle cinkot dobře znám.

Ty jdeš sem já jdu tam,
příště tě už nepotkám.
Tváře své nevidíme,
vůbec se za to nestydíme.

Auta v zácpě váznou,
jezdí skoro s prázdnou.

Velké srdce tepe dál,
kdopak by se dnes usmíval.
Tlačíme se přes sebe,
Ty nevidíš mne, já zas Tebe.
Autor Mil, 30.01.2011
Přečteno 297x
Tipy 10
Poslední tipující: šuměnka, jedam, NikitaNikaT., Divoženka1, Metcheque, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko, jj jedí pořád pryč. :-)

30.01.2011 21:27:00 | Mil

A ty šaliny jezdí a jezdí..

30.01.2011 20:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí