Slunce

Slunce

Anotace: o mém příteli..

V kapičkách přílivu
třpytí se poslední záchvěty
jarního slunce. Za květy,
do rosy-zapadá.

Skládá svou hlavu nachovou
do kapradí, do mechu,
tak klidně, bez spěchu-
tiše usíná.

V posteli z fialek
pohasíná jeho záře,
slzami pokryté tváře-
našli lék.

Z cesmíny a máty
silný extrah jednou denně,
vždy po ránu,bezprostředně-
nezmizí pevné dráty
co vrývají se v póry,
všem lékům vzdory.
..
Líce poraněné světem-
krvácí.

Pohasíná.

Nastává noc.
Autor Désolé, 30.01.2011
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná!

31.01.2011 04:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí