Kreslený den

Kreslený den

Takový stálý. Plnou vahou kreslené fantazie.
S takovým chodícím problémem, s úsměvem
a haldou zrezlých nástrojů ke spasení světa.
Takový dokonalý obraz ve firemní kantýně.
Zhmotnělé odhodlání,
že jednou přece jen musíš sfouknout slunce.
že bude jednou.
Autor Your Favourite Sith, 30.01.2011
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: Descardea, Gabrielle, CULIKATÁ, jethullfan, Nikotin, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"že bude jednou..." Super Tip, bez diskuze

31.01.2011 00:25:00 | Nikotin

ty haldy zrezlých nástrojů ke spasení světa mě přijdou silné.
Celek zajímavý, neotřelý.

30.01.2011 23:01:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí