Láska životem propletená

Láska životem propletená

Anotace: Cigárko,káva a vzpomínky živé,pak jde vše samo ikdyž nechcete a něco Vás stále trápí ať jde o minulost či budouctnost ......

30.1.2011 23:02

Láska životem propletená

Pravidla lásky máš
dle nichž se řídíš
cit a lásku prožíváš
v duši však
jsi prázdný a sám

džbánek lásky po okraj
kdysi byl plný
však přišel zlom
a tys šel sám
cestou dlouhou samoty

přec opuštěn jsi nebyl
láskou žil k dcerám
jen ženu jsi vypustil
a přec sní byl
jen srdce puklo zradou

čas šel pomali dál
a stále jde cestou svou
pomalou a spletitou

pořád zůstáváš
ikdyž jsi mohl jít
jen srdce šlo dál
na půl zlomené
a jiné v dáli hledalo

srdce muže osamělého
které hledalo jiné
to pravé ženské
které by bylo sním

čas plynul
srdce a cit napůl
pak den a krásná dívka v něm
bohyně plná života
ty oči ta líc
tělo krásné
až dech se stavil
v pohledech upřímných
dotek anděla.......
Autor JarekBrnoCz, 30.01.2011
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, carodejka, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké Jarku.))

25.03.2011 13:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí