Gina

Gina

Anotace: Ehm, pocitově-popisná? :-P

Gina, 
to je voda která chladí
a oheň který pálí, 
je to tlapka která hladí, 
jiskra, které jste se báli...


Gina, 
to je bílá vločka sněhu
a hebké černo podvečera. 
Malá víla budí něhu
jako dnešek, co byl včera...


Gina, 
jako od úsměvu vrásky, 
tak je hezká, tak je milá. 
Hrdost v očích zlatovlásky
je to chvíle která byla...


Gina, 
to je ticho které zebe
a taky zpěv v opojení ,
je to anděl spadlý z nebe, 
ta co je tu, i když není...

Autor genca, 31.01.2011
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, Kapka, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí