Blízko daleko uprostřed na kraji

Blízko daleko uprostřed na kraji

Anotace: a nebo je to jinak ?

jako když smrtka
za vámy kousou pohne
ale ta kosa se
jen kolem vás mihne
tak blízko konci tak
blízko zničení
poté přichází
jen chvilka mlčení
chvíle se protáhne
ted už je to doba
radost zklamání ,
nenaplnění zloba
všechno proběhně
všechno projde
však už je to za
tebou tak co na
tom sejde
chytit můzu
co potáhne tě
ano neboj se
ona miluju tě
requiem pro tebe
zahraje
když je ti zima
tak tě zahřeje
Autor ostuda lidstva, 31.01.2011
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básně se mi prostě líbí. :)
Tip.

06.02.2011 03:29:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí